Treimann Mööbel & Disain avas Porto Francos uue salongi
23.09.2021

Seni Tallinnas Poordi tänaval tegutsenud Treimann Mööbel & Disain on kolinud ning avanud Porto Francos senisest kolm korda suurema ja uue kontseptsiooniga salongi. Märkimist väärib, et Treimann Mööbel & Disaini salong on esimene kauplus, mis Porto Francos tänavu sügisel uksed avanud.

„Esimese Treimann Mööbel & Disaini salongi avasime 2017. aastal Tallinna kesklinnas Poordi tänaval,” räägib mööblisalongi asutaja Liina Treimann. „Ettevõtmine sündis kirest mööbli ja sisekujunduse vastu ning koondasime antud ettevõttesse meie pere erinevate põlvkondade teadmised ja kogemused mööbli tootmisest ja müügist. Meie soov oli pakkuda kodu sisustajatele kvaliteetset, moodsa disaini ja mõistliku hinnaga tooteid brändidelt, kelle lähenemine mööbli tootmisele ja disainile on jätkusuutlik ja kaasaegne.” Täna, neli aastat hiljem, on salong võitnud Eesti klientide usalduse ning rikastanud lugematul arvul kodusid.

Soov sisustustoodete valikut veelgi laiendada, tuua juurde uusi ja inspireerivaid sisustusbrände ning täiendada olemasolevate partnerite kaubavalikut füüsilises keskkonnas, on viinud tänaseks kolm korda suurema (729 m2) salongi avamiseni. „Porto Franco toetab ideaalse asukoha ja kontseptsiooniga meie peamist eesmärki pakkuda lisaks toodetele vahetuid emotsioone, et sisustuse valimine ja ostmine oleks nauditav kogemus,” lisab Treimann. Nii leiabki uuest salongist lisaks senistele Treimann Mööbel & Disaini sisustusmärkidele Ethnicraft, 3C, Roolf Living ja Leblon Delienne mitmeid uusi nimekaid brände, nagu näiteks Missoni Home, ning esimest korda ka lastetoa mööblit.

Porto Franco juhatuse esimees Rauno Teder ütles, et Treimann Mööbel & Disaini salongi avamine Porto Francos on hea täiendus arenduse senistele üürnikele. „Koos koroonakriisiga on kaubanduskontseptsioonid olnud sunnitud muutuma ning pakkuma klientidele akuutseid kaupu. Kodukontoriajastu algusega on inimesed hakanud pöörama rohkem tähelepanu kodu sisustamisele, mistõttu on meil hea meel suure sisustussalongi avamise üle Porto Francos,” ütles Teder. „Suurem osa Porto Franco esimese etapi üüripindadest on valmis sissekolimiseks käesoleva aasta sügisel või 2022. aasta alguses. Esimese üürnikuna alustas mullu tegevust Citybox Tallinn hotell ning meil on väga hea meel suure üürniku, Treimann Mööbel & Disain sisustussalongi avamise üle.” Treimann Mööbel & Disain uus salong on avatud E–R 11–19 ja L 11–16. Mugavamaks ostlemiseks ja inspiratsiooni ammutamiseks on avatud ka e-pood www.treimann.ee.